Om Oss

Erikssons Plåtslageri AB

Företaget grundades 1996 i Nyköping och hette Kempes plåt. 2018 blev Kempes uppköpta och blev Erikssons plåtslageri som ingår i SEHED Byggmästargruppen. Vi har huvudkontor i Nyköping och med verkstäder i Eskilstuna, Norrköping och Stockholm. Vi har under alla dessa år ställts inför åtskilliga byggnadstekniska konstruktioner och problemlösningar. Samtidigt har vi skapat många fina hantverk på vägen.

En förutsättning för att ge kvalité är att de som utför hantverk hos oss kan sitt yrke. Under våra år har vi alltid haft en mycket kunnig personal med stor yrkesskicklighet och stolthet över hantverket. Idag är vi cirka 40 anställda och har en bred yrkeskunnighet inom plåt, papp, tegel, takmålning, taksäkerhet, service, snöskottning mm. Bland våra kunder finns byggbolag, kommunala och statliga fastighetsägare.

Vi är ett företag med lång erfarenhet av traditionellt hantverk och vi sätter högsta kvalité främst. Vi har alltid slagit vakt om det traditionella hantverket samtidigt som vi kontinuerligt satsar på vidareutveckling vad gäller kvalité, miljö och nya metoder.

Hör av er till oss gällande frågor och bokning